sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Punsselointia

Eipäs ole oikein koruiluttanut. Kiirettä, flunssaa, kiinnostusta ihan muihin hommiin... siinä jää helmet ihan paitsioon. Mutta yhtä tilaustyötä olen tässä suunnitellut. Ystävä tilasi tytölleen nimilaatan/-laatat. Alkujaan ajatus oli, että jokainen kirjain olisi eri laatalla. Eli hopeat esiin, samoin toi hauska "pyöröleikkuri" ja vasara. Niin ja tietty ne kirjainpunsselit.

Hyvin huomaa että yhteen laattaan on punsseloitu kirjain eri puolelta kuin muihin. Laatan reunat kaartuvat eri suuntaan. Ja toi I:kin on saanut ylimääräisen kolauksen jostain reunaansa. Huom! Näitä ei siis ole viimeistelty.

Mutta tuolla systeemillä nimi veisi aika suuren tilan rannekorusta johon siis nämä oli ystävälläni tarkoitus liittää. Neitokaisen ranne kun on kokoluokka 4 v. Hmmm, tais mennä uusiksi.

Seuraava versio näyttää tältä. Tähän olen tyytyväinen ainakin itse. Se on itsetehdyn näköinen, niin kuin oli tarkoituskin ja kokokin taitaisi olla sopiva (n. 8x27 mm). Mutta mitä sanoo tilaaja, se on vielä arvoitus.

3 kommenttia:

 1. Tulee kuule hieno. Ehkä eka on liian iso, mutta tuo laatta toimii. Minä ostin pikkuruiset kirjaimet. Vielä kun ehtisi paukuttelemaan.

  VastaaPoista
 2. Mistä oot hankkinut ton leikkrin?

  VastaaPoista
 3. Mistä olet hankkinut nuo aakkoset tuota hommaa varten? =)
  T:hinku tekemään

  VastaaPoista