tiistai 20. tammikuuta 2009


Kolme uutta riipusta.
Ensimmäinen vasemmalta: Tämän riipuksen tein joulun aikaan eräänä iltana, kun oli hetki rauhoittua kaiken joulutouhotuksen jälkeen. Riipus muodostuu hopealangasta, joka on poikkileikkaukseltaan neliönmuotoista ja Salaiselta helmitontultani saamastani punaisesta jaspiksesta. Korussa riippuva helmi on mahdollista vaihtaa. Sen pois kieputtaminen onkin tyttäreni mielipuhaa, jos hän sattuu syliini istahtamaan ja minulla on tämä riipus kaulassa.

Keskellä: Viime viikolla sain inspiraation tarttua vasaraan. Ja tällaista jälkeä sain aikaiseksi. (huomattavasti nätimpää, kuin se millaista jälkeä tyttäreni 5v. sai aikaan puuvasaran kanssa omassa huoneessaan suutuksissaan). Ensin väänsin korulle muodon 1,2 mm pyöreästä hopealangasta. Tämän jälkeen hakkasin sen vasaralla litteäksi. Toisen puolen kolhin vasaran laidalla epätasaiseksi ja toisen puolen hioin hienolla hiekkapaperilla mattaiseksi. Ajatus oli kiillottaa tuo mattainen puoli, mutta hiomisen jälkeen ihastuin tuohon mattapintaan, joten koru taitaa jäädä tällaiseksi. Riipuksen korkeus on vajaa 3 cm.

Oikeassa reunassa: Tämä on niin minun koru, kuin vain koru voi olla. Tykkään tästä ihan hirmuisesti. Riipus koostuu helmiäislaatasta tai ehkä paremminkin helmiäishelmestä. Sen läpi menee reikä. Lisäksi siinä on osittain litistetystä hopealangasta tehty koriste. Riipuksen korkeus on alle 2 cm.

2 kommenttia:

  1. Kaikki on kauniita, mutta kyllä minunkin suosikkini on tuo oikeanpuolimmainen. Yksinkertaisen kaunis :) Tosi hienoja riipuksia noissa aiemmissakin kirjoituksissa!!!

    VastaaPoista
  2. Kauniita kaikki. Selkeitä ja yksinkertaisen kauniita.

    VastaaPoista